Tilmeld Login
Dansk
Løsninger>Restauranter / Caféer

Restauranter / Caféer

(E-POS / E-Waiter / Online Booking / E-Manager)

Mere tid, færre fejl, bedre betingelser for service og mersalg.
Velkommen til den nye æra

Med Nordic Intelligent Catering bliver manuelle opgaver lettere at løfte. Det betyder, at du frigiver tid til service i restauranten og til kreativitet i køkkenet. Samtidig skaber du mersalg ved at gøre det superlet at lave tillægsordre, mens kunderne hygger sig ved bordene.

Bedre styr på bordene

Selskabet bestiller gennem det elektroniske menukort, E-Waiter. Bestillinger og pris tælles sammen øjeblikkeligt og med ét klik på dit E-POS kassemodul ved skranken, får tjeneren fuldstændigt overblik over selskabets størrelse, tidsrum for bordbestilling og hvad selskabet har bestilt gennem deres besøg.

Nemmere bestilling = mersalg

Når en gæst vil have et tillæg til sin bestilling, behøver kunden ikke at døje med at fange tjenerens opmærksomhed og vente på, at han har tid. Gæsten bestiller med et klik på det elektroniske menukort - og hengiver sig igen til den hyggelige samtale.

Smartere arbejdsgange

Med Nordic Intelligent Catering behøver du ikke længere at stå for modtagelsen af bordbooking og bestillinger. Systemet deler bestillinger op og udskriver delordre via bonprintere, hvor delordren skal eksekveres, dvs. i køkkenet, baren eller andre steder. Alt du behøver som tjener er, at servere delikatesserne for dine gæster. “Hvor vi før havde brug for tre tjenere, har vi nu kun brug for to”, siger Jane Ye fra UMI Sushi.

Undgå fejl og misforståelser

Du begrænser fejl og misforståelser dramatisk, når du hverken behøver at have en tjener til at modtage og bære bestillingen videre eller tælle regningen sammen. Du får endda mulighed for lynhurtig opdeling af betalingen mellem parter i det enkelte selskab. Nordic Intelligence Catering modtager i øvrigt både Kreditkort, MobilePay, kontanter mv.

Bliv datadreven og markedsfør dig via E-Manager

Du behøver heller ikke længere at træffe vigtige beslutninger ud fra mavefornemmelser. Få business intelligence om økonomi, populære produkter og andre KPI’ere. Brug data og redskaberne, som E-Manager stiller til rådighed, når du samler positive anmeldelser eller markedsfører dig via kuponer, gave- og medlemskort og vores loyalitetsprogrammer.

Med over 25 funktioner til effektivisering af arbejdsgangene i din restauration, siger du velkommen til fremtiden med Nordic Intelligent Catering fra kun 495 kr. pr. måned. Få indblik i, hvilke enheder netop din restauration vil drage fordel af og hvad det kommer til at koste jer pr. måned.